Soul Realignment
11313
product-template-default,single,single-product,postid-15048,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Shop

Soul Realignment

DKK 1.800,00

1 Soul Realignment session inkl. clearing af blokeringer i Akasha arkivet

 

Kategori:
Beskrivelse

Formålet med en Soul Realignment session er, at få dig til at realigne med den du er på sjælsplan. Inden sessionen undersøger jeg din sjæls akasha arkiver. Jeg finder ud af hvem du er på sjælsplan, hvad dine unikke gaver er samt hvordan du kan have tendens til, at spænde ben for dig selv. Derudover finder jeg ud af hvilke blokeringer du har, der forhindrer dig i, at skabe det liv, du drømmer om.

Under sessionen fortæller jeg dig om ovenstående, og vi snakker om, hvordan du kan leve mere i alignment med din sjæl. Jeg clearer dine blokeringer i akasha arkivet, og vi snakker ligeledes om, hvilke nye handlinger du skal begynde at tage, for at aligne med din sjæl, og skabe det liv du drømmer om.

Har du spørgsmål, så skriv endelig til mig. Jeg glæder mig meget til at videregive din sjæls visdom til dig.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Soul Realignment”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *