Pachamama Kakao 1.000 g
11313
product-template-default,single,single-product,postid-162,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Shop

Sale

Pachamama Kakao 1.000 g

DKK 650,00 DKK 552,50

Ceremoniel criollo kakao fra økologisk landbrug i Peru.

Åben dit hjerte med Pachamama kakao.

 

Kategori:
Beskrivelse

Vitaliserende ceremoniel kakao til kvinder fra økologisk landbrug i Peru.

Pachamama Kakao er 100% ren rå ceremoniel kakao fra Peru. Den er dyrket økologisk på små landbrug.

HVAD GØR PACHAMAMA KAKAO SPECIEL?
Pachamama Kakao består af 100% criollo kakao. Dette er den oprindelige kakaobønne sort, som er dateret tilbage til Mayaerne for mere end 3000 år siden. Hele kakaobønnen er brugt til hvert Pachamama Kakao batch. Det gør, at alt energi og den høje vibration er bevaret. Det giver også et stort næringsindhold, fordi kakaobønnen bibeholder alle sine vitaminer og mineraler. Det er ikke at forveksle med “raw kakaopulver” Hver kakao batch kommer med sin helt egen vibration, gave og budskab. Det æres ved at kakaoen velsignes og sendes ud til dig med høje vibrationer og integritet.

HVORDAN BLIVER PACHAMAMA KAKAO PRODUCERET?
Ceremoni kakao fremstilles ved manuel håndkraft og er en yderst avanceret proces, der kræver nærvær.
1. Kakaofrugten samles ind når den er moden og klar til at blive høstet.
2. Kakaofrugten åbnes og den sødeste duft møder din næse. Alle bønnerne og deres frugtkød tages ud af skallerne og kommes ned i store spande.
3. De friske kakaobønner kommes ned i store kar. Det er her fermenteringsprocessen starter. Der tilsættes ikke noget til denne proces. Der røres grundigt og ofte i karrene og holdes skarpt øje med hele processen så temperaturen ikke overstiger 42 grader. Dette tager 4-7 dage.
4. Når den helt rette temperatur og fermentering er nået tages kakaobønnerne op af karrene og lægges ud på store duge til tørring i solen.
5. De tørrede bønner koldpresses således kakaosmør og den rene kakao bliver skilt ad.
6. Herefter samles den rene kakao, der nu kaldes kakaolikør, i blokke som vi skærer til dig, med stor respekt, i lækre stykker, perfekt til en kop kakao.

ET BÆREDYGTIGT PRODUKT UDEN UNØDVENDIGE MELLEMLED
Dette produkt er 100% ren, rå criollo kakao dyrket på små økologiske jordbrug i Peru. Criollo betyder “oprindelig” og er den oprindelige kakaosort fra Peru, der ikke er splejset eller lagt sammen til nye sorter. Den er lavet af cirka 90 farmere og deres familier, der arbejder hårdt og med stor kendskab og respekt for naturen og for kakaoplanten. Det er vigtigt, at vi er med til at støtte landbrug, der også passer på naturen, hvor kakaoen bliver dyrket.
Farmerne dyrker jorden efter tradition fra deres inka-forfædre. De benytter mixede marker, hvilket betyder, at jorden ikke kun bliver dyrket med kakaoplanter, men også gror sammen med bananpalmer, kaffebuske og andre superfoods. Dette giver mere arbejde, men dette har farmerne taget som konsekvens for at beskytte den store bio-diversitet, som landet besidder.

Når du vælger at købe Pachamama kakao – din ceremonielle kakao – vælger du samtidig et produkt, hvor der er 100% gennemsigtighed fra kakaofrugt til den Pachamama Kakao du sidder med i hænderne. Der er dermed det minimum af led, mellem dig som forbruger og der, hvor vores produkt bliver skabt.

I Peru er der utallige projekter, der har til hensigt at hjælpe farmere med at få deres produkter solgt til en god pris. Disse projekter er lykkedes godt og samarbejdet mellem bønder og ingenører skaber bedre forhold for moder jord og farmerne.

HVORFOR HEDDER DET PACHAMAMA KAKAO?
Navnet Pachamama betyder Moder Jord på Quechua. Pachamama er frugtbarhedsgudinde i Inkaernes oprindelige religion. Hun er den dag i dag fortsat en vigtig gudinde i Andesregionen.

Pachamama er gudinde for frugtbarhed og kærlighed, men kan også forårsage jordskælv. Præcis den visdom kommer Pachamama Kakao med til dig; altså potent næring og visdom fra Moder Jord, der minder dig om din frugtbarhed (evne til at skabe) og som giver dig mod til at være den kvinde du ønsker at være.

BESTIL DIN PACHAMAMA KAKAO NU.
Porto 45 kr. – sendes hver torsdag.
Kan afhentes gratis i Kokkedal.

 

 

Additional Information
Vægt 1 kg
Størrelse 27 × 18 × 10 cm
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pachamama Kakao 1.000 g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *