Soul Realignment
15702
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15702,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Soul Realignment

Soul Realignment

1:1 session

? Personlig Sjælslæsning og clearing af blokeringer ?

Kend dig selv på Sjælsplan og fjern det, der blokerer dig fra at leve dit fulde potentiale

Din Sjæl har et helt unikt energetisk blueprint, hvilket kan aflæses i din Sjæls Akasha arkiv. Din Sjæls blueprint fortæller hvem du er i din essens, og hvilke gaver du har helt naturligt.

De fleste mennesker udnytter kun en meget lille del af deres potentiale, fordi de har glemt hvem de er på Sjælsplan. Når du kender dig selv på Sjælsplan og fjerner det, der blokerer dig fra at leve fra Sjælen, så får du adgang til langt større livsenergi, flow, lethed og mening.

Jeg kortlægger din Sjæls blueprint i Akasha arkivet, så du får fuld bevidsthed om hvem du er og hvad dine unikke gaver er. Med bevidsthed bliver det lettere at træffe valg, der aligner dig med din Sjæl og dit sjælsformål.

Det er altså slut med at famle i blinde.

Vi fjerner dine blokeringer

Derudover kortlægger jeg også hvad det er, der blokerer dig fra at leve i alignment med din Sjæl, og skabe det du drømmer om. Jeg kigger tilbage i tidligere liv og dette liv, og finder årsagen til dine blokeringer. Når du ved, hvad der har skabt dine blokeringer, bliver det lettere at slippe dem.

Jeg laver en clearing af dine blokeringer. Dette svarer til at få fuld medvind, så det bliver langt lettere for dig, at skabe det du drømmer om.

Du får min kærlige og ærlige støtte, til at komme tilbage i alignment og leve dit sjælsformål.

En af mine unikke gaver er netop at spotte hvor og hvornår du er ude af alignment, og her vil jeg kærligt guide dig tilbage til alignment, så du og verden får gavn af dine unikke gaver.

Du bliver beriget med

DIN SJÆLS BLUEPRINT

Du får en helt konkret beskrivelse af hvem du er på Sjælsplan, hvilke unikke gaver du har. Du bliver bevidst om hvilke energier din Sjæl er skabt med, så du kan bruge disse energier til at skabe flow og overflod i dit liv.

DIT HØJERE FORMÅL

Du får bevidsthed om hvad dit højere formål er, hvorfor du er her og hvilke valg, der vil bringe dig størst livsenergi og flow.

DIN PRIMÆRE LIVSLEKTION

Du får et indblik i din primære livslektion, hvilket vil give dig en dyb forståelse af hvorfor du oplever specifikke omstændigheder igen og igen.

OVERBLIK OVER BLOKERINGER

Du får et overblik over tidligere liv, hvor du har skabt karma, der stadig udspiller sig i dette liv, og skaber problemer og udfordringer du ikke føler du kan slippe af med uanset hvad du gør.
Hvis der er blokeringer fra dette liv, så gennemgår vi også disse.

CLEARING AF BLOKERINGER

Jeg laver en clearing af dine blokeringer, hvilket giver dig medvind til at transformere og forbedre dit liv på smukkeste vis.

LYDFIL

Jeg optager sessionen og sender den til dig efterfølgende, så du kan lytte til den igen og igen. Du vil opleve dyb healing, når du lytter til lydfilen, og du vil løbende opdage nyt om dig selv, som du ikke kunne tage ind første gang du hørte det.

STED OG PRIS

Sessionen foregår via Zoom

3.250 kr. incl. moms

En lille kærlig note

Dette er ikke et quick fix. At leve i alignment med Sjælen er et fokus du skal have gennem resten af livet.

Sessionen giver dig klarhed over hvem du er på Sjælsplan, hjælper dig med at fjerne dine aktive blokeringer og giver dig bevidsthed om hvad der skal til for, at du lever i alignment med din Sjæl.

Det er DIG, der skal vælge handlinger, der støtter op om din Sjæl. Det kan ingen andre gøre for dig. Lever du ude af alignment nu, hvilket de fleste af os gør, så vil du skulle foretage nogle ændringer i dit liv. Det skal du være klar til. Transformation sker kun, hvis du tør gøre noget andet end det du plejer.

Andre siger…

CONNECT WITH ME ON INSTAGRAM