Online forløb
15310
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15310,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Online forløb

Empower your Soul

and live your Purpose

🌟 Personlig Sjælslæsning, individuel feedback og 4 ugers støtte tilbage i alignment med din Sjæl 🌟
🌟 Vi bringer spiritualitet ned på jorden 🌟

Jeg har skabt dette forløb, da jeg ved hvor svært det kan være, at integrere spirituel visdom i det jordiske liv.

På forløbet tager vi visdommen om DIN SJÆL, og integrerer det i det jordiske liv.

Bevidsthed er ikke nok – der skal handling til.

Mærker du din Sjæl kalde?

Vi starter d. 10. maj 2020 og jeg glæder mig så meget til den rejse vi skal på sammen.

Hvem er Empower your Soul for?

Det er for dig, der er klar til at integrere spiritualiteten i det jordiske liv 

 og rent faktisk skabe resultater, der kan ses og mærkes.

Det er for dig der længe har mærket Sjælen kalde,

men har svært ved at gøre det konkret og tage handling på det, der kalder.

Det er for dig, der er klar til at slippe selvsabotagen

og rent faktisk skabe det liv, du længes efter.

Det er for dig, der er færdig med at knokle dig til resultater

og er klar til at invitere mere lethed, nydelse og flow ind i dit liv.

Det er også for dig, der føler dig stuck og forvirret,

og ikke får taget handling på al den guidance du får, fordi du ikke ved hvor du skal starte eller slutte.

Empower your Soul

Din Sjæl har et helt unikt energetisk blueprint, hvilket kan aflæses i din Sjæls Akasha arkiv. Din Sjæls blueprint fortæller hvem du er i din essens, og hvilke gaver du har helt naturligt. Når du lever i alignment med din Sjæls blueprint, så lever du dit sjælsformål, og så kan livsenergien flyde frit igennem dig og du vil opleve større flow, lethed og mening.

Under dette 4 ugers forløb tager jeg dig med på en rejse tilbage til din Sjæl og direkte ind i dit sjælsformål!

Jeg kortlægger din Sjæls blueprint i Akasha arkivet når vi starter, så du får fuld bevidsthed om hvem du er på Sjælsplan. Med bevidsthed bliver det lettere at træffe valg, der aligner dig med din Sjæl og dit sjælsformål. Det er altså slut med at famle rundt i blinde.

Selvom dette er et gruppeforløb, vil du få masser individuel feedback, da jeg løbende henter information fra dit Akasha arkiv om din alignment til din Sjæl, så du kan justere undervejs.

Men bevidstheden er kun første skridt, og derfor skal vi igennem 4 uger gå vejen sammen. For selvom du har bevidsthed om hvem du er i din Sjæls essens og en idé om hvad der skal til, for at aligne mere med din Sjæl, så kan det være svært at gå vejen selv i starten.

Det er meget lettere at blive hvor du er og gøre som du plejer. Det skal egoet nok sørge for. For egoet er din beskytter. Egoet søger tryghed fremfor udvikling. Og der hvor du er nu, er trygt for egoet. Så hvis du træffer et valg om, at aligne med din Sjæls essens og leve dit livsformål, så bliver egoet bange, og gør alt for at holde dig hvor du er.

Du får min kærlige og ærlige støtte igennem 4 uger, til at komme tilbage i alignment og leve dit sjælsformål.

En af mine unikke gaver er netop at spotte hvor og hvornår du er ude af alignment, og her vil jeg kærligt guide dig tilbage til alignment, så verden får gavn af dine unikke gaver.

Du bliver ligeledes en del af en gruppe af andre skønne Sjæle, der er på samme rejse som dig. Det er dig, der skal gå vejen, men du skal ikke gøre det alene.

Vi går vejen sammen! Jeg ved du kan, og jeg vil være der til at støtte dig hele vejen. 

Derudover tjekker jeg løbende ind i dine Akasha arkiver og guider dig i den rigtige retning for din Sjæl. Det betyder ikke, at jeg fortæller dig hvad du skal gøre. Men jeg hjælper dig til at mærke og forstå hvordan alignment ser ud for dig, og hvordan du spotter når du er på vej ud af alignment.

Jeg er din kærlige rejseguide på rejsen tilbage til din Sjæl – og du kan tro jeg glæder mig!

Du bliver beriget med

PERSONLIG SJÆLSLÆSNING SAMT LØBENDE INDIVIDUEL FEEDBACK

Jeg henter information fra dit personlige Akasha arkiv om hvem du er på Sjælsplan, dit sjælsformål, hvilke unikke gaver du har, hvordan det ser ud når du er ude af alignment, samt hvad der er essentielt for dig, for at skabe flow og succes i dit liv. Derudover tjekker jeg hvordan du lige nu ikke lever i alignment med din Sjæl, og hvad der skal justeres. Søndag d. 10. maj modtager du et kærlighedsbrev med en beskrivelse af ovenstående, og du får rig mulighed for at stille spørgsmål til det og få sparring i facebook gruppen samt på vores healing circles. Jeg spejler dig kærligt og guider dig til at træffe valg, der er i alignment med din Sjæl. Efter 2 uger tjekker jeg dit Akasha arkiv igen og giver dig en kærlig opdatering på din alignment. Det samme gør jeg i slutningen af forløbet, så du bliver sendt kærligt afsted med klarhed over hvordan det rent faktisk ser ud og føles, når du lever i alignment med din Sjæl.

OMSKRIVNING I DIT AKASHA ARKIV

Vi laver en omskrivning i dit Akasha arkiv, så det bliver endnu nemmere for dig, at leve i alignment med din Sjæl. Dette giver dig en energetisk medvind, til at begynde at handle anderledes, hvilket er essentielt for at skabe forandringer.

MIN STØTTE GENNEM 4 UGER

Du får min daglige støtte i facebook gruppen gennem 4 uger, hvor du kan dele og spørge alt det du har brug for. Jeg støtter dig i processen til at se dit eget lys og træde ind i det.

ONLINE KAKAO CEREMONIER

Vi mødes på Zoom til 2 online kakao ceremonier.

 • En åbningsceremoni hvor vi sætter intentionen for forløbet, connecter med Sjælen og med hinanden. I denne ceremoni åbnes energien.
 • En fejringsceremoni i slutningen af forløbet, hvor vi fejrer dig og den rejse vi har været på. Her sætter vi ligeledes intentioner for hvad der skal ske efter forløbet, og kalder guidance ind fra Sjælen.

Ceremonierne har fokus på at connecte med din indre kerne. Energien er rettet indad i disse ceremonier, og du får god tid til at mærke dig selv og hente svar indefra.

Datoer for ceremonier:

Åbningsceremoni: mandag d. 11. maj kl. 19.00
Fejringsceremoni: torsdag d. 4. juni 2020 kl. 19.00

HEALING CIRCLES

Vi mødes på Zoom til healing circles, hvor der vil være mulighed for at dele, få min støtte og spejle sig i de andre. Dette er i min optik noget af det mest vigtige at skabe rum til, da der sker dyb healing i disse cirkler.

Energien i disse cirkler er rettet mere ud, hvor vi connecter og sparer med hinanden.

Datoer for healing circles:

Tirsdag d. 19. maj 2020 kl. 19.00
Tirsdag d. 26. maj 2020 kl. 19.00

Det er valgfrit om du vil være med på disse cirkler.

UGENTLIGE VIDEOER/LYDFIL OG ØVELSER

Hver uge får du en video/lydfil med ugens tema samt øvelse, der guider dig tilbage i alignment med Sjælen. Se temaerne nedenfor under “Forløbets rejseplan”.

SISTERHOOD I FB GRUPPE

Din sjæl er unik og dine gaver er unikke, men jeg tror på, at den største udvikling sker igennem relationer til andre mennesker. Derfor bliver du en del af en kærlig facebook gruppe, hvor vi støtter hinanden på vores rejse tilbage i alignment med Sjælen og ind i vores sjælsformål.
Dørene til facebook gruppen åbner søndag d. 10. maj 2020.

FACEBOOK LIVES

Jeg går løbende på facebook lives i gruppen, når jeg mærker et særligt behov for dette. Her samler jeg op på det, der er aktivt i gruppen og evt. også i de kollektive energier. Disse videoer bliver liggende i facebook gruppen, så du kan se dem når det passer ind i din hverdag.

PACHAMAMA KAKAO

Du får tilsendt 500 g. Pachamama kakao – værdi 420 kr. Pachamama kakao er ceremoniel kakao fra Peru, der connecter dig med dit hjerte og din Sjæl. Vi bruger kakaoen til vores åbningsceremoni samt fejringsceremoni, og så kan du selv bruge den undervejs, når den kalder. Du behøver ikke at vide noget som helst om ceremoniel kakao og hvordan du bruger det. Jeg skal nok guide dig.

Forløbets rejseplan

Uge 1

Din unikke Sjæl

 • Åbnings kakao ceremoni – online – mandag d. 11. maj 2020 kl. 19.00
 • Din unikke Sjæls essens – hvem er du på Sjælsplan?
 • Dine unikke gaver – hvilke unikke gaver har du?
 • Sådan lever du i alignment med din Sjæl

Uge 2

Tilbage til alignment

 • Online healing circle tirsdag d. 19. maj 2020 kl. 19.00
 • Hvor lever du ude af alignment
 • Modstand og Ego strategier
 • Spot din selvsabotage

Uge 3

Forstå din Sjæl

 • Online healing circle tirsdag d. 26. maj 2020 kl. 19.00
 • Lær at lytte til din Sjæl og lad din Sjæl være din guide
 • Bliv skarp på hvornår du er ude af alignment
 • Bliv mester i at komme tilbage i alignment

Uge 4

Lad din Sjæl skinne

 • Skabelse fra Sjælen
 • Tillad din Sjæl at skinne
 • Del dine unikke gaver med verden
 • Fejrings kakao ceremoni – online – torsdag d. 4. juni 2020 kl. 19.00

Kære smukke Sjæl

Din tid er kommet nu.
Det er tid til, at DU får plads.
At DU æres og at dit smukke lys får lov at skinne.
Verden har brug for dig og det du kan.
Er du klar?

OBS!

Begrænset pladser, da der er en del individuelt på forløbet, og der skal være tid og plads til alle.

I sjældne tilfælde vil det ikke være muligt for mig, at komme ind i dit Akasha arkiv. Selvom dit menneske siger ja, så kan din Sjæl godt sige nej, og det respekterer jeg selvfølgelig. I så fald får du pengene tilbage.

Ønsker du at dele betalingen op, så send mig en mail på love@luciaagholm.dk

Dørene lukker 7. maj 2020

Vi starter d. 10. maj 2020.

Oplevelser med Sjælslæsninger

Personlig fortælling

En lille kærlig note

Dette forløb er ikke et quick fix. At leve i alignment med Sjælen er et fokus du skal have gennem resten af livet. Dette forløb giver dig klarhed over hvem du er på Sjælsplan og hvad der skal til for, at du lever i alignment med din Sjæl. Men det er dig, der skal vælge handlinger, der støtter op om din Sjæl. Det kan ingen andre gøre for dig. Lever du ude af alignment nu, hvilket de fleste af os gør, så vil du skulle foretage nogle ændringer i dit liv. Det skal du være klar til. Transformation sker kun, hvis du tør gøre noget andet end det du plejer.

Living your purpose is about being in alignment with your best and most authentic self, every day.

Stacey Martino

Q & A

HVAD ER AKASHA ARKIVET?

Akasha arkivet er et energetisk arkiv, der rummer al information om din Sjæl fra du blev skabt til nu. Man kan se din Sjæls blueprint, tidligere liv, blokeringer, karma og meget andet. I dette forløb fokuserer vi på informationen om din Sjæls blueprint, da det i min optik er det vigtigste for dig at vide.

HVAD HVIS JEG ALLEREDE HAR KENDSKAB TIL MIN SJÆLS BLUEPRINT/PROFIL VIA AKASHA ARKIVERNE?

Hvis du allerede har fået en Soul Realignment session hos mig, men ønsker støtte til at arbejde endnu mere i dybden med at aligne med din Sjæl og leve dit sjælsformål, så er dette forløb oplagt. Der vil ligeledes være en rabat på 500 kr. ekstra for dig. Skriv til mig på love@luciaagholm.dk så aftaler vi nærmere.

Har du fået en Soul Realignment session hos en anden Soul Realignment practitioner, så kontakt mig på love@luciaagholm.dk

SKAL JEG HAVE KENDSKAB TIL AKASHA ARKIVET, KAKAO OG SJÆLSARBEJDE FOR AT KUNNE DELTAGE?

Nej, du behøver ikke at have kendskab til noget af dette i forvejen. Du skal være åben for det spirituelle – og villig til at bringe det spirituelle ned på jorden via konkrete handlinger. Det vigtigste for dette forløb er dit unikke blueprint, som jeg sætter dig godt ind i fra starten. Resten skal jeg nok guide dig kærligt igennem.

KAN ALLE DELTAGE?

For at kunne deltage kræver det, at jeg kan få adgang til dit Akasha arkiv. I enkelte tilfælde vil det ikke være muligt for mig, at komme ind i dit Akasha arkiv. Selvom du har et ønske om, at få læst din Sjæl i Akasha arkiverne, så kan din Sjæl godt sige nej, og så kan jeg ikke få adgang til dine arkiver. I dette tilfælde vil det ikke give mening, at deltage på forløbet, og du vil selvfølgelig få dine penge tilbage.

HVOR MEGET TID SKAL JEG SÆTTE AF?

Det er svært at sige hvor meget tid du skal sætte af. Generelt vil du skulle bruge 1,5-2 timer om ugen på materiale og ceremoni/healing circle. For at komme tilbage til alignment med Sjælen og leve dit sjælsformål kræver det, at du gør noget nyt. Det vil være meget forskelligt hvad der skal til, og det afhænger meget af hvor meget ude af alignment du lever i dag. Ofte kan det være små ting du skal ændre i din hverdag, men det kræver noget energi, at ændre vaner. Du skal være villig til at handle anderledes end du plejer, men det skal selvfølgelig ske i et tempo, hvor du kan følge med. Der er intet du skal nå på dette forløb. Dette er startskuddet til, at du får bevidsthed om, hvordan du lever i alignment med din Sjæl og dit sjælsformål, så du kan træffe bevidste valg, der aligner dig med den du i sandhed er.

KAN JEG VÆRE MED HVIS JEG IKKE HAR FACEBOOK?

En stor del af forløbet foregår via facebook, og det er også her, du connecter med de andre, der er på samme rejse som dig. Du kan dog godt få noget ud af det alligevel, da du vil få tilsendt din Sjæls blueprint samt link til videoer på din mail. Ceremonier og healing circles foregår via Zoom, så dem kan du også deltage i uden facebook. Dette forløb er dog lavet for at du ikke skal gå vejen selv, så derfor vil jeg på det kraftigste anbefale dig, at oprette en facebook profil, som du blot kan bruge til dette forløb og slette igen efterfølgende.

Hvis du ikke er interesseret i at gå vejen sammen med andre, så kan det være, at en 1:1 Soul Realignment session er bedre for dig. Send mig en mail på love@luciaagholm.dk så finder vi ud af hvad der passer bedst til dig.

CONNECT WITH ME ON INSTAGRAM