Ceremoniel Kakao
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Ceremoniel Kakao

Pachamama Kakao

din guide til at åbne dit hjerte og leve i alignment med din Sjæl

Siden 2017 har ceremoniel kakao været min guide til at åbne mit hjerte og leve min sandhed. Når jeg sætter mig og connecter med Kakao Spirit, så sker der noget helt fantastisk. Jeg får endnu større adgang til min egen indre visdom og mit ønske er, at alle der føler sig kaldet til at arbejde med Kakao Spirit som en guide til at åbne hjertet, skal have muligheden for det.

Mærker du Pachamama Kakao kalde på dig?

She is fierce. She is intense. She is loving and kind.
She takes you wherever you need to go inside yourself.
She wants you to know yourself.
She wants you to meet yourself – in your depths.
Because right there you’ll find your Soul.
Your true essence.
Underneath all that you think you are.
Underneath all that you think you should be.
Right there you are.
The purest you.
Welcome!
She is Pachamama Kakao,
and if you hear Her calling, you are ready to go deep.

Hvad er Pachamama Kakao?

Pachamama Kakao er 100% rå økologisk ceremoniel kakao fra Peru.

Den er dyrket økologisk på små landbrug, og vi sikrer 100% gennemsigtighed gennem hele processen fra kakaofrugt til kakaomasse.

Pachamama Kakao består af 100% criollo kakao. Dette er den oprindelige kakaobønne sort, som er dateret tilbage til Mayaerne for mere end 3000 år siden. Criollo betyder på spansk ‘af lokal oprindelse‘, og gror derfor helt naturligt. Denne type kakao er derfor ikke så udbredt og bliver set som en delikatesse. Den har et langt højere niveau af gode næringsstoffer end andre typer kakao.

Hele kakaobønnen er brugt til hvert Pachamama Kakao batch. Det gør, at den høje vibration er bevaret. Det giver også et stort næringsindhold, fordi kakaobønnen bibeholder alle sine vitaminer, mineraler, antioxidanter mv. Det er ikke at forveksle med “raw kakaopulver” eller andet kakao du kan købe i helsekosten eller supermarkeder.

Mig close up kakao

Pachamama Kakao er fyldt med kærlighed til dig og din krop

Rig på gode næringsstoffer

Over 700 næringsstoffer, vitaminer og mineraler herunder et højt indhold af magnesium calcium og jern er at finde i denne vidunderlige drik.

Fri for

Pachamama kakao er glutenfri, mælkefri, nøddefri og fri for kunstige tilsætningsstoffer. Det er udelukkende rå kakao i sin reneste form.

Åbner hjertet

Pachamama Kakao åbner dit hjerte og connecter dig med din sjæl. Hun hjælper dig med at mærke det, der er til stede i dig og guider dig på din vej.

Godt for hjernen og humøret

Indeholder dopamin, tyrosin, phenylethylamin og tryptofan (nødvendig for dannelsen af lykkehormonet seretonin). Allesammen neurotransmittere, der virker positivt på hjernen og løfter humøret.

Energiboost

Indeholder de stimulerende stof theobromin. Det stimulerer centralnervesystemet og får den glatte muskulatur til at slappe af samt udvider blodkarrene.

Ren Bliss

Pachamama kakao indeholder anandamid, som er kendt som “The Bliss Chemical”. Det hjælper dig til større connection til dig selv og din Sjæl.

CONNECT WITH ME ON INSTAGRAM